Egypten - fredag den 25. april 2003


Tilbage

Efter en god nats søvn kunne vi roligt stå op kl. 7:30 dansk tid - 8:30 lokal tid.

En dejlig morgenkaffe ventede os og derefter var der jo informationsmøde kl. 10.

Vi besluttede os for en sejltur på onsdag, hvor Brian havde fødselsdag.

Brian havde fundet ud af, at der 13 km. mod syd var et koralrev og det skulle checkes. De fleste af os drog afsted med minibusserne. Prisen for sådan en tur: 30 LE.

Vi ankom til et fint hotel Coral Beach. Da vi ikke boede på hotellet, skulle vi betale for at benytte faciliteterne - herunder stranden. Prisen var 14 LE pr. næse. Dertil kom 25 LE pr. næse. Dem kunne vi til gengæld købe mad for. Vi regnede ud, at besøget kostede 74 kr. pr. næse - inkl. maden. Det var det sandelig også værd!

Koralrevet gik helt ind til stranden og der var masser af fisk. Danny proklamerede, at han gad ikke tage en snorkel med til Tyrkiet mere, for det her var bare fedt!

Selv om solen ikke var meget fremme, havde alle fået det, de kunne tåle.

Vi havde aftalt afhentning af vores chauffør og på vejen hjem ville han hjertensgerne sælge os en tur til Sharm el Naga. Det skulle han kun have 150 kr. for. En rigtig god pris.

Alex, Anni og Jens havde været inde i byen mens vi andre så på koralrev. Så var de første penge brugt! Det blev til håndklæder til ungerne, Alex var blevet klippet og Jens havde fået en hat.

Aftensmaden blev indtaget kl. 20. Jeg fik drinks serveret, mens jeg skrev dagbog.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16